Flexibel proffspartner i tillverkningsbranschen
Du är här » Nyheter » Start

Nyheter

Här hittar du aktuella nyheter från oss på LMAB.

Nyheter
Skriv ut sidan

Nyheter


Våren vart är du?
Lenhovda, Sverige
På LMAB Småland AB är det högtryck, men utanför väggarna ligger det snö sen i februari. Det är vackert som attan, men nu är vi halvvägs i mars och önskar att kylan ska släppa sitt grepp så vårblommorna kan få titta fram ur snötäcket! ..

2018 och det är högtryck i fabriken
Vinter på LMAB Småland AB
Aldrig har vi haft ett sådant tryck i fabriken som nu och det är otroligt roligt! Måleriet har utökat med tvåskift för att hinna med och skärmväggar fyller upp i maskiner ute i verkstaden,..

Hösten 2017
LMAB Småland AB Lenhovda
Hösten 2017 är här och med den kommer mörkret och kylan smygande där ute, men här inne flödar ljuset och vi ser fram emot ett händelserikt sista kvartal! w ww.lm-ab.se www.ltbl.se www.hmfonster.se

Sommar 2017
LMAB och HMfönster Lenhovda
Vi håller stängt på LMAB Småland AB under vecka 28-31! Vill du komma i kontakt med oss mejlar du till info@lm-ab.se så hör vi av oss till dig så fort  vi kommer tillbaka! ..

HMfönster - BYTA FÖNSTER - BYTA YTTERDÖRR
Lenhovda 2017 juli
Det är semestertider och kanske går du i tankar om att byta fönster? Eller ska du byta ytterdörr?   Gå in på vår syster-sida www.hmfonster.se  då hittar du bra produkter till vettiga priser och får lite tips och idéer...


Lenhovda Möbel AB
Kontakta oss
LMAB Småland AB
Vagnvägen 10
360 73 Lenhovda

Tel. 0474-218 00
Fax. 0474-292 42

E-mail:
info@lm-ab.se