Flexibel proffspartner i tillverkningsbranschen
Du är här » Nyheter » Start

Nyheter

Här hittar du aktuella nyheter från oss på LMAB.

Nyheter
Skriv ut sidan

Nyheter


Telefoni på LMAB
Lenhovda
Fredagen den 21 november bytte vi telefonväxel.  Vi behåller det gamla huvudnumret 0474-218 00 , men övriga direktnummer har ändrats. Våra nya telefonnummer finns på kontaktsidan...

LMAB
Lenhovda
TAPPMASKIN En tappmaskin har fått se dagens ljus i våra lokaler på LMAB i Lenhovda. Den kommer ifrån Thomas Frick AB.  Vår tappmaskin effektiviserar arbetet ute i produktionen så vi kan möta upp den ökade efterfrågan hos våra kunder. ..

VIKTIGT!!
Lenhovda
Hej på er gamla och trogna kunder, myndigheter, leverantörer m.fl!  För något år sedan ändrade vi på vår profil då vi tyckte att  Lenhovda Möbel AB var ett något missvisande namn,..

Legotillverkning
Lenhovda
Legotillverkning LMAB Då var vi härligt uppvilade och bruna efter en fantastiskt fin sommar med mycket sol och blå himmel till och med i Lenhovda! Det är extra kul att komma tillbaka till fabriken när orderstocken är högre än vanligt,..

Högtryck i fabriken
Lenhovda
Fabriken går på högtryck och sommarjobbare har fått rycka in. Härliga och hektiska tider så här inför semestern! Vi håller fabriken stängd v28-32! Välkommen tillbaka efter sommaren!..


Lenhovda Möbel AB
Kontakta oss
LMAB Småland AB
Vagnvägen 10
360 73 Lenhovda

Tel. 0474-218 00
Fax. 0474-292 42

E-mail:
info@lm-ab.se